2016/01/06

Back to the BasicsJee, kotona ollaan ja jopa laukut on jo purettu. Tultiin siis eilen illalla myöhään kotiin ja loppiaisesta huolimatta sain tänä aamuna havahtua herätyskelloon, koska kotoa puuttui vielä yksi nelijalkainen perheenjäsen. Fiksuina ihmisinä oltiin näin vapaapäivän kunniaksi sovittu, että noudetaan koirat hoitolasta aamuysin jälkeen, joten eipä siinä muu auttanut kuin hypätä raikkaassa pakkasaamussa auton kyytiin ja huristella hakemaan koirat kotiin. Monikkomuodolla viittaan myös äitini russeliin Vinskiin, joka jakoi meidän Vilin kanssa vuokrayksiönsä. Tuliaisina hoitolasta saatiin meidän penalle kennelyskä, joten loppupäivä onkin mennyt siivoillessa koiran yskäoksennuksia, nam nam.

Muutoin pakkaspäivä on mennyt perinteisen loppiaiskaavan mukaan; joulukoristeet on heivattu takaisin arkun uumeniin ja joulukukat vaihtuivat raikkaan tuoksuiseen eukalyptuskimppuun. Aamuinen herätyskin haistatti jetlagille paskat ja valmisteli huomenna alkavaan arkeen, joten bring it on! Mä olen valmis uuteen työvuoteen! Duunisähköpostejakaan ei ollut lukematta kuin kaksi ja puolisataa, kiitos pyhäpäivien, joten kovin montaa tuntia ei niitä kahlatessakaan kulunut.
Joulusta kuitenkin muistutteli vielä muutama avaamaton joulupaketti ja oijoi mitä ihania juttuja miehekkeen kanssa saatiinkaan! Ihana klipsukalenteri varmistaa, että ollaan kartalla päivistä ja suut saa vielä joulun jälkeenkin laittaa makeaksi Fazerin vaniljalakuilla. Edellisen joululahjakirjan (Kari Hotakaisen Henkireikä) sain luettua reissun aikana, joten tälle illalle aion korkata viimeisimmästä paketista paljastuneen Emmi Itärannan Kudottujen kujien kaupungin. Damn Good Advice (for people with talent!) kirja puolestaan tarttui mukaan lähtöpäivänä Urban Outfittersiltä lentokonelukemiseksi. Sopivan lyhyitä ja ytimekkäitä juttuja napsia lentokoneessa nokosten välissä.


Nyt on vähäksi aikaa taas lomat lusittu, joten toivottelenpa siis mahtavia työ- tai opiskeluviikkoja itse kullekin! Meitsi ainakin on ihan täpinöissään kun pääsee töihin kehittelemään taas jotain ihan muuta ja uutta. En tiedä vielä mitä, mutta siistiä siitä tulee joka tapauksessa! :-)

No comments:

Post a Comment